Etiket Sonuçları: 23 Nisan

Nis

Bilir misiniz, iyi şeyler geçmişte kalmaz; daima yanımızda, aklımızda ve kalbimizde bulunur. Bayram günleri de işte böyledir. İyilik ve güzelliklerle dolu bir bayramı, çocuklarımızla ve içimizdeki çocukla birlikte bir aile sıcaklığı içinde yaşıyoruz. Hatır bilmek, hatırda olmak, hatır saymak insan için ne güzeldir.  Okulumuz tüm güzelliklerin yaşandığı bir yuva aslında. Şu an bizim öğrencimiz olanlardan, mezun ettiklerimize ya da çeşitli sebeplerle ayrılmış talebelerimize; halihazırdaki öğretmenlerimizden, yıllarca emek vermiş, görevi bitenlere kadar ortak duygularla 23 Nisan'da buluşmak, tarif edilmez sevinçler yaşattı her birimize. 2015 yılından itibaren okulumuzda özellikle de bayram ve kutlamalardaki heyecanı, coşkuyu ve mutluluğu yeniden yaşadık.  Öğrencilerimizin ne kadar hızlı büyüdüklerini de gözlemledik, yılların öğretmenlerimizi ne kadar değiştirdiğini de. Bu güzel günde bizleri bir araya toplayan Okul Müdürümüz Musa Kaplan'a hazırlamış olduğu bu güzel nostalji gecesi için şükranlarımızı sunuyor, katılım sağlayan tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimizle nice 23 Nisanlarda buluşmayı ümit ediyoruz.

Nis

İnsan iyilik ve güzellik üzerine yaratılmıştır. Bunun en hakiki ispatı, çocukların kötülük bilmemesidir. Nasıl ki kalbe dokunmayan her şey eksik kalır, bizler okullarımızda ve evlerimizde çocuklarımızın kalbine dokunmak için çalışıyoruz. Sevgiyi ve kardeşliği önce kalplerimize yerleştiriyor, oradan çocuklarımıza sunuyoruz. Biliyoruz ki dünya nasip yurdudur. Ve bizler en başta insanlıktan nasibimizi almalıyız. Çocuklarımıza da en büyük miras olarak insanlığımızı bırakmalıyız. Yine bir 23 Nisan gününde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşku ve neşeyle kutladık.

Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milletimizin mücadelesinde emeği geçen her bir insanımıza bu güzel vatan, devlet ve bayram için şükranlarımızı sunuyoruz. Programın hazırlanmasında emeği geçen başta Süleyman Hilmi Alaca ve Atilla Yaratıkol hocalarımız olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarımızın eline emeğine sağlık. Hepsinden Allah razı olsun.  Çocuklarımıza bir tebessüm ettirebildiysek, bayramı bayram gibi uzaktan da olsa hissettirebildiysek ne mutlu hepimize...

ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİKLERİMİZ OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA COŞKU İLE YAPILDI.