"OKULİSTİK" DENEME SINAVLARI BİRİNCLERİMİZİ BELGELERİ VE ÖDÜLLERİ İLE BULUŞTURDUK

Kuşkusuz her kıymet bilinmek, her değer takdir edilmek, her başarı tebrik edilmeyi bekliyor. Öğrencilerimizin emeklerini ve öğrenme yolundaki gayretlerini her zaman ciddiye alan ve takip eden bir ekip olarak onların insani değerlerinin yanında bilgi ve birikim kazanarak yetişmelerine çok önem veriyoruz. Akademik anlamda bilgi ve becerilerin kazandırılmasında planlı ve düzenli şekilde yaptığımız bu ölçme ve değerlendirme faaliyetleri ile öğrencilerimiz, kendi bilgi düzeyini sınıfı, okulu ve ülkemiz düzeyinde karşılaştırma fırsatı buluyor. Böylelikle öğrenci odaklı ve bireysel gelişim hedefleri doğrultusunda her bir öğrencimiz kendi öğrenim sürecini daha iyi takip edebilme imkânı buluyor. Türkiye geneli online deneme sınavlarına katılma olanağı sağlayan ve bu süreçte her türlü desteği veren "Okulistik" ailesine de ayrıca teşekkür ediyoruz.

Bu uzun değerlendirme sürecinde emeklerinin karşılıklarını alarak sınıflarında üstün gayretleri ile akademik başarı sağlayan öğrencilerimize "BAŞARI BELGESİ VE ÖDÜLLERİ" ile buluşturmanın sevincini yaşıyoruz. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyor, bilgi ve becerilerini ülkemizin ve insanlığın hizmetinde faydalı şekilde kullanmalarını ümit ediyoruz.

17-06-202117-06-202117-06-202117-06-202117-06-2021

Yayın: 17.06.2021 - Güncelleme: 17.06.2021 19:50 - Görüntülenme: 388