TAHRAN´DA ÇEVRE KONFERANSI

• Okulumuzda 08/11/2016 tarihinde çevre bilincinin arttırılması amacıyla "Tahran´da Hava Kirliliği ve Çevreye Karşı Sorumluluklarımız" konulu konferans tertip edildi.

Okulumuzda 08/11/2016 tarihinde çevre bilincinin arttırılması amacıyla "Tahran´da Hava Kirliliği ve Çevreye Karşı Sorumluluklarımız" konulu konferans tertip edildi. Dünyaca meşhur çevre profesörümüz Orhan Kural öğrencilere çok özel bir sunum yaptı. Tahran Büyükelçiliği Tahran Türk Okulu çok amaçlı salonunda yapılan konferansta gezdiği ülkelerden hatıralar paylaşan Prof. Dr. Orhan Kural sunumunu yaptıktan sonra kitaplarını imzaladı. Tahran Türk Okulu´na ve ısrarla davet eden okul müdürü Zeynel Çakır´a gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür eden çevre profesörümüz yeni yazacağı kitapta okulumuzdan da bahsedeceğini belirtti. Daha sonra Anadolu Ajansına röportaj da veren Orhan Kural´a okulumuz tarafından plaket verilerek uğurlandı.

Yayın: 23.10.2018 - Güncelleme: 23.12.2019 17:15 - Görüntülenme: 487