Etiket Sonuçları: 15 Temmuz

Şbt

"Yürürsen yakındır bakarsan uzak." diyor şair. Ne güzel söylüyor değil mi?  Yenilenmek, bir başlangıç yapmak, ilerlemek, bir adım atmak, fark yaratmak, yürümek... Hepsinde bir umut, bir hayal ve bir güzellik var. Bizler biliyoruz ki elimizden ve gönlümüzden çıkan her iyilik yine bir gün bize bereketiyle geri döner. Bu anlayışla yürüttüğümüz çalışmalarda okulumuzun içerisinde bir takım güzelleştirme faaliyetleri gerçekleştirdik. Atatürk köşemizden, 15 Temmuz Zaferi görseline, İstiklal Marşı'mızdan ve Gençliğe Hitabe'ye, okul içi yerleşim planından mescidimize kadar birçok yer bu yenileme çalışmalarından nasibini aldı.  Başta tüm bu el emeği, göz nuru çalışmaların tasarımlarını hazırlayan okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Barış Korkut Çiftçi olmak üzere, Okul Müdürü'müz Musa Kaplan'a şükranlarımızı sunuyor, okulumuzu dahi iyiye ve güzele ulaştırmak adına fikir ve desteklerinizi bekliyoruz.

CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞUNUN 93. YILDÖNÜMÜ OKULUMUZDA TÖRENLE KUTLANDI.

15 Temmuz hain  darbe girişiminin ülkemize zararlarını özel bir program ile idrak ettik. Velilerimiz ve öğrencilerimiz arasında duygusal anların yaşandığı programda birlik ve beraberliğimize vurgu yapılarak demokratik bilincin ne derece önemli olduğu tekrar hatırlanmış oldu.