15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI

15 Temmuz hain  darbe girişiminin ülkemize zararlarını özel bir program ile idrak ettik. Velilerimiz ve öğrencilerimiz arasında duygusal anların yaşandığı programda birlik ve beraberliğimize vurgu yapılarak demokratik bilincin ne derece önemli olduğu tekrar hatırlanmış oldu.

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ´cü hainler tarafından ülkemizde darbe girşimi oldu. 240 dan fazla şehidimizin olduğu bu kanlı darbe girişimini milletimizin dik duruşu ve cesareti sayesinde bertaraf edildi. Bakanlığımız bugünü "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" haftası olarak ilan etti. 6 Ekim 2016 günü okulumuz öğrencilerinin hazırladığı etkinlikler çok amaçlı salonda icra edildi. Okul müdürü Zeynel ÇAKIR´ın açılış konuşması ile başlanan programda 15 Temmuz Belgeseli izletilerek çocukların darbe girişimin ne olduğu konusnda bilgi alması sağlandı. Şehitlerimizin hayatından kesitler ve şiiirler okunması ile program sona erdi.

Yayın: 23.10.2018 - Güncelleme: 23.12.2019 17:15 - Görüntülenme: 378