Etiket Sonuçları: Türkiye Cumhuriyeti

CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞUNUN 93. YILDÖNÜMÜ OKULUMUZDA TÖRENLE KUTLANDI.

• TAHRAN´DA OKULUMUZ TAHRAN TÜRK OKULU ORGANİZASYONU İLE BİR PİKNİK DÜZENLENDİ.

OKULUMUZ TAHRAN KUŞ PARKINA GEZİ DÜZENLEDİ.

15 Temmuz hain  darbe girişiminin ülkemize zararlarını özel bir program ile idrak ettik. Velilerimiz ve öğrencilerimiz arasında duygusal anların yaşandığı programda birlik ve beraberliğimize vurgu yapılarak demokratik bilincin ne derece önemli olduğu tekrar hatırlanmış oldu.

2016-2017 Yeni Eğitim öğretim yılımızı İlköğretiim Haftası etkinlikleri ile başladı. Hepimize hayırlı olsun.

ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİKLERİMİZ OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA COŞKU İLE YAPILDI.

OKULUMUZ ORTA OKUL ÖĞRENCİLERİ İLE BİRLİKTE EKONOMİK İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI (EİT-ECO) TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN ETKİNLİĞE OKUL OLARAK DAVETE KATILIM SAĞLANDI.

21 OCAK 2016 TARİHİNDE OKULUMUZ 1. SINIF ÖĞRETMENİ İSA PEMİK´İN ÖĞRENCİ VE VELİLERİ İLE HAZIRLADIĞI "OKUMA BAYRAMI" OKULUMUZA RENK KATTI.

06.01.2016 çarşamba günü (yarın) tüm öğrencilerimizle birlikte Tahran Gökyüzü Gözlem Evi (آسمان نمای سازمان جغرافیا)´ne bir gezi düzenledik

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI COŞKU İLE KUTLADIK...