TAHRAN´DA YAŞAYAN TÜRKİYELİLER PİKNİĞİ

• TAHRAN´DA OKULUMUZ TAHRAN TÜRK OKULU ORGANİZASYONU İLE BİR PİKNİK DÜZENLENDİ.

Tahran Türk Okulu´nun organizasyonunda bu yıl ikincisi yapılan "TAHRAN´DA YAŞAYAN TÜRKLER PİKNİĞİ" ´ne yoğun bir katılım oldu. Merkezi Tahran´da bulunan Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (ECO)  ´nun Genel Sekreteri Büyükelçi Halil İbrahim Akça´nın katıldığı piknikte Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları tanışmak ve kaynaşmak için güzel bir fırsat buldular. İran´da yatırım yapan firmaların yöneticileri , Yunus Emre Vakfı´nın öğretmenleri ve Tahran´da okuyan Türkiye´li üniversite okuyan 30´a yakın öğrenci de piknikte hazır bulundu.  Bu tür organizasyonların devamlılığını sağlamak için Okul-Veli işbirliğinin öneminden bahseden okul müdürü Zeynel Çakır Tahran´daki tüm Türkiyelilerden destek istedi.  Çocukların kendi arkadaşları ile Park-İrem´de oynadıkları çeşitli oyunlar velilerin çok beğenisini kazandı. Türkiye baklavası ve kadayıf ikramı ile program sona erdi.

Yayın: 23.10.2018 - Güncelleme: 23.12.2019 17:14 - Görüntülenme: 711