Etiket Sonuçları: Tahran

Tahran Türk Okulu'nda "Okul Logosu" yarışması sonuçlandı.

Okul öğrencilerinin yoğun ilgisinin olduğu yarışma değerlendirmesi iki aşamada gerçekleşti. Otuz dört eserin katıldığı yarışmada ilk elemede eser sayısı 10'a düşürüldü. Yarışmanın birinci aşamasında okul öğretmenleri eserleri değerlendirdi. Yarışmaya öğretmenlerimiz de katıldı.

Tahran Türk Okulunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası Başladı

Tahran Türk Okulu Sınıf Öğretmeni Süleyman Hilmi ALACA koordinatörlüğünde Tahran Türk Okulunda satranç turnuvası başladı. Yaklaşık bir hafta süren yarışmada öğrenciler toplamda yaklaşık 100 maç yaptılar. Yarışmada dereceye giren öğrencileri tebrik ediyoruz.

Yarışma Sonucunda dereceye giren öğrenciler:

Tahran Türk İlkokulu

1. Tuna Saykal

2. Ahmet Emin Demir

3. Eymen Ekinci

Tahran Türk Ortaokulu

1. Hüseyin Bedirhan Alaca

2. İlhan Tezel

3. Yasin Muhammet Şahin

Tahran Türk Okulu ve Yunus Emre Kültür Enstitüsü işbirliği sonucu okulumuzda Farsça dersleri başladı.

Okul Aile Birliği Genel Kurulu ve Veli Toplantısı Yapıldı

2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu ve Veli Toplantısı Tahran Türk Okulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

13.10.2019 tahirinden itibaren geçerli ders programımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı ders programımız 01.09.2019 tarihi itibarı ile yayınlanmıştır.

Tahran Eğitim Müşaviri Hasan EKİNCİ, Tahran Türk Okulu Müdürü Eyyup Demir ve Müdür Yardımcısı Özkan UZUN, Pars Hayat Kimya Genel Müdürü Osman AKSOY'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Eyl

Tahran Türk Okulu öğretmenleri ve aileleri Hamedan'ı gezdi.

Eyl

İlk ders zilinin çalmasıyla Tahran Türk Okulunda dersler yeniden başladı.

Eyl

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında kurumumuza görevlendirilen öğretmenlerimiz Tahran'a ulaşıp görevlerine başladı.

Tahran Türk Okulu 2019-2010 Eğitim-Öğretim Yılı Çalışma Takvimi

TUTUM VE YATIRIM HAFTASI OKULUMZDA BİR PROGRAM İLE İDRAK EDİLDİ.

CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞUNUN 93. YILDÖNÜMÜ OKULUMUZDA TÖRENLE KUTLANDI.

• TAHRAN´DA OKULUMUZ TAHRAN TÜRK OKULU ORGANİZASYONU İLE BİR PİKNİK DÜZENLENDİ.

OKULUMUZ TAHRAN KUŞ PARKINA GEZİ DÜZENLEDİ.

• Okulumuzda 08/11/2016 tarihinde çevre bilincinin arttırılması amacıyla "Tahran´da Hava Kirliliği ve Çevreye Karşı Sorumluluklarımız" konulu konferans tertip edildi.

15 Temmuz hain  darbe girişiminin ülkemize zararlarını özel bir program ile idrak ettik. Velilerimiz ve öğrencilerimiz arasında duygusal anların yaşandığı programda birlik ve beraberliğimize vurgu yapılarak demokratik bilincin ne derece önemli olduğu tekrar hatırlanmış oldu.

2016-2017 Yeni Eğitim öğretim yılımızı İlköğretiim Haftası etkinlikleri ile başladı. Hepimize hayırlı olsun.

ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİKLERİMİZ OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA COŞKU İLE YAPILDI.

OKULUMUZ ORTA OKUL ÖĞRENCİLERİ İLE BİRLİKTE EKONOMİK İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI (EİT-ECO) TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN ETKİNLİĞE OKUL OLARAK DAVETE KATILIM SAĞLANDI.

21 OCAK 2016 TARİHİNDE OKULUMUZ 1. SINIF ÖĞRETMENİ İSA PEMİK´İN ÖĞRENCİ VE VELİLERİ İLE HAZIRLADIĞI "OKUMA BAYRAMI" OKULUMUZA RENK KATTI.

06.01.2016 çarşamba günü (yarın) tüm öğrencilerimizle birlikte Tahran Gökyüzü Gözlem Evi (آسمان نمای سازمان جغرافیا)´ne bir gezi düzenledik

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI COŞKU İLE KUTLADIK...